Over ons

gratis hulp en advies -letselschadeadvocaat

Alleen advocaten kunnen procederen indien er sprake
is van een aanzienlijke schadevergoeding.
Schaderegelaars kunnen dat niet.

Mr. Maya Spetter

Sinds 1990 is Maya Spetter advocaat. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de algemene praktijk, heeft zij zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Zij treedt alleen op voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Haar cliënten waarderen haar doortastendheid, vasthoudendheid en persoonlijke aanpak. Lees verder

Mr. Fabiënne Buijs

Fabiënne Buijs is advocaat.

”Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heb hier de bachelor Criminologie, bachelor Rechtsgeleerdheid en master Rechtsgeleerdheid afstudeerrichting Strafrecht afgerond.

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Spetter Advocaat & Mediator. Ik heb ruime ervaring opgedaan in het verlenen van bijstand aan slachtoffers van letselschade. Sinds 2024 ben ik werkzaam als advocaat.

Iemands leven kan enorm veranderen door opgelopen letsel. Ik zet mij daarom graag in om een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt te behalen en mijn collega’s te ondersteunen.’’

Sasha Brand

Sasha Brand is juridisch medewerker.

”In 2021 behaalde ik mijn hbo-propedeuse Rechten op Curaçao, waarna ik besloot mijn studie voort te zetten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ik momenteel Rechtsgeleerdheid studeer.

Tijdens mijn periode als ambassadeur bij Slachtofferhulp Nederland heb ik van dichtbij ervaren hoe ingrijpend het leven van iemand kan veranderen door opgelopen letsel. Deze ervaring heeft mijn interesse in letselschade aangewakkerd. Daarom heb ik besloten om tijdens mijn studie praktijkervaring op te doen op dit specifieke gebied, waarbij ik bij Spetter Advocaat & Mediator de kans krijg om nieuwe ervaringen op te doen en bovendien echt iets te betekenen voor anderen.

Het brengt me vreugde om bij te dragen aan de tevredenheid van onze cliënten.”

Spetter Letselschade Advocaat Amersfoort