Over ons

gratis hulp en advies -letselschadeadvocaat

Alleen advocaten kunnen procederen indien er sprake
is van een aanzienlijke schadevergoeding.
Schaderegelaars kunnen dat niet.

Mr. Maya Spetter

Sinds 1990 is Maya Spetter advocaat. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de algemene praktijk, heeft zij zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Zij treedt alleen op voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Haar cliënten waarderen haar doortastendheid, vasthoudendheid en persoonlijke aanpak. Lees verder

Evelien Wolfswinkel

Evelien Wolfswinkel is juridisch secretaresse. Met haar heeft u als cliënt doorgaans het eerste contact: Evelien beheert al onze afspraken en doet de telefonische intake. Dankzij haar verloopt alles bij Spetter advocaat & mediator soepel. Evelien staat u graag te woord.

‘’Ik heb 15 jaar in de advocatuur gewerkt. Zowel in de letselschadepraktijk als in strafzaken waarbij ook voor slachtoffers werd opgetreden. Ik heb vervolgens een aantal jaren een uitstap gemaakt naar een commercieel bedrijf, maar merkte dat ik de advocatuur en contact met cliënten heel erg miste.

Bij Spetter advocaat & mediator ben ik helemaal op m’n plek. Ik werk daar in een leuk en professioneel team en samen zetten wij ons volledig in voor de belangen van de cliënt.’’

Fabiënne Buijs

Fabiënne Buijs is juridisch medewerker (LLB).

‘Ik woon in Amersfoort en heb de bachelor Criminologie en de bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Ik ben in september gestart aan de master Rechtsgeleerdheid afstudeerrichting Strafrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hier ben ik ook werkzaam als studentmentor.

Sinds 2019 werk ik bij Spetter advocaat & mediator zodat ik tijdens mijn studie ook juridisch relevante praktijkervaring kan opdoen.

Iemands leven kan enorm veranderen door opgelopen letsel. Ik zet mij daarom graag in om een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt te behalen en mijn collega’s te ondersteunen.’

Marja van Keulen

Marja van Keulen

Marja is al jaren aan ons kantoor verbonden als rekenkundige. Zij berekent schades en stelt schadestaten op en ondersteunt zo de juristen. Zij zorgt dat ontbrekende stukken worden opgevraagd zodat de berekening van de schade volledig is.

Spetter Letselschade Advocaat Amersfoort