Over ons

gratis hulp en advies -letselschadeadvocaat

Alleen advocaten kunnen procederen indien er sprake
is van een aanzienlijke schadevergoeding.
Schaderegelaars kunnen dat niet.

Mr. Maya Spetter

Sinds 1990 is Maya Spetter advocaat. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de algemene praktijk, heeft zij zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Zij treedt alleen op voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Haar cliënten waarderen haar doortastendheid, vasthoudendheid en persoonlijke aanpak. Lees verder

Fabiënne Buijs

Fabiënne Buijs is juridisch medewerker.

‘’Ik woon in Amersfoort en heb de bachelor Criminologie en de bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Ik ben in september 2021 gestart met de master Rechtsgeleerdheid afstudeerrichting Strafrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Sinds 2019 werk ik bij Spetter advocaat & mediator zodat ik tijdens mijn studie ook juridisch relevante praktijkervaring kan opdoen.

Iemands leven kan enorm veranderen door opgelopen letsel. Ik zet mij daarom graag in om een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt te behalen en mijn collega’s te ondersteunen.’’

Katinka Broekhof

Katinka Broekhof is juridisch medewerker.

‘’Na en tijdens mijn studie manager horeca heb ik jaren in de horeca gewerkt en zelfs een half jaar op Bali. Toch merkte ik dat ik meer interesse had voor het recht en daarom heb ik in 2020 besloten een switch te maken en ben ik rechten gaan studeren. Ik combineer mijn studie met werken en dat bevalt me goed.

De letselschade praktijk vind ik heel interessant  omdat je echt iets voor mensen kunt betekenen. Dat ik mijn steentje er aan kan bijdragen dat een zaak goed wordt opgelost en de cliënt tevreden is maakt mij blij.”

Spetter Letselschade Advocaat Amersfoort