Vliegramp turkish airlines schiphol

Letselschade vliegramp. Advocaat: nu schikken onverstandig

Letselschade vliegramp. Advocaat: nu schikken onverstandig

18 mei 2009 | AMSTERDAM De slachtoffers met letselschade vliegramp Turkish Airlines in februari moeten niet schikken. Dat zegt letselschade-advocate Mr. Maya Spetter. Zij vertegenwoordigt 50 slachtoffers van de vliegramp.

De Stichting Slachtoffers Vliegramp 25 februari 2009 wil een snelle schikking en oprichting van een trust fund. Maar volgens Spetter is nu bij veel slachtoffers nog niet te voorzien welke medische kosten zij nog zullen maken.
Ook ligt het rapport van de onderzoeksraad er nog niet en is de oorzaak van de ramp dus nog niet officieel bekend. Overigens kunnen slachtoffers die de de zaak snel willen afhandelen, zelf contact opnemen met Turkish Airlines voor een schadeafhandeling. Daar is het trust fund niet voor nodig, aldus Spetter.
Stichting
De Stichting Slachtoffers Vliegramp 25 februari 2009 en een Amerikaans advocatenkantoor hebben afgelopen weekeind overleg gevoerd om snel tot een schikking te komen en een trust fund op te richten. Beiden vinden dat de beste strategie  tegen Turkish Airlines en vliegtuigbouwer Boeing. Uit het trust fund zouden de medische kosten en andere schades moeten worden betaald die nu nog niet bekend zijn.
Stichting Slachtoffers Vliegramp 25 feb ’09

http://www.rtvnh.nl/nieuws/32151/Advocaat%3Anu+schikken+onverstandig

letselschade vliegramp