letselschade claimen

Ik ben hartstikke tevreden over jullie dienstverlening

Recensie

 

Ik wil op deze manier aangeven dat ik hartstikke tevreden ben over jullie dienstverleningen en ik kan jullie dan ook van harte aanbevelen.

 

Ivm een zeer gecompliceerde letselschadezaak en ontevredenheid over mijn vorige advocaat ben ik verder gaan zoeken naar een partij die zijn/haar nagels in deze zaak wou zetten. Het overzicht wilde houden en met de nodige ervaring mij kon ondersteunen, ben ik terecht gekomen bij Maya Spetter. Ik heb Spetter advocaat & mediator B.V. ervaren als een zeer correcte, accurate en fijne dienstverlening. Een partij die ik in vertrouwen deze zaak in handen kon leggen wat op dat moment zeker niet makkelijk was. Na ettelijke jaren met geen vertraging van ‘onze’ kant ben ik zeer tevreden over de toch snelle en correcte afhandeling.

 

Mijn dank is groot!