Na een onverwacht auto-ongeluk, ben ik vriendelijk, deskundig en duidelijk geadviseerd door Maya Spetter. Zij heeft ons in het gehele traject bijgestaan en diverse mogelijkheden overwogen. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Spetter advocaat & mediator. Hartelijk dank! Gr. Y El H.

Daarbij kan ik Spetter advocaat & mediator van harte aanbevelen

Westland, 1 mei 2018

Ruim twee jaar geleden werd ik op de fiets aangereden door een onoplettende automobiliste, die leek te gaan stoppen, maar mij uiteindelijk toch geen voorrang gaf. Schuldvraag overduidelijk. Ik liep een zeer gecompliceerde enkelbreuk op, waarvan ik altijd last zal blijven houden.

Mevrouw Spetter werd mij aanbevolen door mijn dochter, die in Amersfoort woont.

Zij bezocht mij in het Delftse revalidatiecentrum en we namen de zaak door. Zij waarschuwde mij, dat de afwikkeling geruime tijd zou kunnen vergen. Dat klopte, maar zij zorgde ervoor dat ik niet alleen alle schade vergoed kreeg, maar ook smartengeld (afkoopsom). Dit ging niet zonder slag of stoot, want de verzekeraar van de tegenpartij stribbelde behoorlijk tegen. Ik werd steeds keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken en ben meer dan tevreden over de afloop.

Ik raad iedereen aan om bij dergelijke gebeurtenissen actie te ondernemen, want ik ken genoeg mensen die het er maar bij laten zitten als zij buiten hun schuld slachtoffer worden van een ongeval.

Daarbij kan ik Spetter advocaat & mediator dus van harte aanbevelen.

Mw. V.