letselschade zelfstandigen

Conflict met verzekeringsmaatschappij over arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ik heb Maya Spetter ervaren als een zeer gedegen en vakkundig advocaat die heldere adviezen geeft, de verwachtingen goed managet, het proces goed bewaakt, waarmaakt en na komt wat zij zegt. Ze heeft vooraf aangegeven dat waar mogelijke problemen zouden kunnen komen en ze heeft haar vakkundige mening gegeven over het realistische en haalbare. Tegen zodanige kosten dat de verzekeraar alle juridische- en bijkomende adviseurskosten heeft vergoed. En na zes jaar is de verzekeraar overgegaan tot volledige betaling.

Voor mij (als ondernemer die ziek is geworden en dus aanspraak moest maken op de Arbeidsongeschiktheidsverzekering) is Maya een rustpunt geweest in een hele moeizame en voor mij onverwachte discussie in een heel lastig traject.  De verzekeraar die zes jaar lang heeft geprobeerd onder de uiteindelijk terecht gebleken claim uit te komen; hiervoor hebben ze alles uit de kast getrokken om niet uit te hoeven keren. Ik geef dus een hele negatieve aanbeveling over de Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Maar een warme aanbeveling geef ik uit volle overtuiging aan Maya Spetter die mij in dit traject heeft begeleid en mijn zaak heeft behartigd.